Umilit. Aceste cuvinte i le-a spus patronul Stelei lui Marius Lacatus, in vestiar, de fata cu toti jucatorii Cu cateva zile inaintea meciului de pe Ghencea, cu Slavia Praga, finantatorul Stelei a intrat in vestiar si l-a calcat in picioare pe Marius
Umilit. Aceste cuvinte i le-a spus patronul Stelei lui Marius Lacatus, in vestiar, de fata cu toti jucatorii Cu cateva zile inaintea meciului de pe Ghencea, cu Slavia Praga, finantatorul Stelei a intrat in vestiar si l-a calcat in picioare pe Marius Lacatus. De fata cu toti jucatorii, Gigi Becali i s-a adresat tehnicianului: "Bai, "Laca", sa nu crezi ca te-am adus aici pentru ca esti tu mare antrenor. Te-am adus pentru ca vreau sa fac pace cu suporterii!". Fotbalistii au ramas cu gurile cascate, asteptand replica lui Lacatus. Spre surprinderea tuturor, tehnicianul nu a ripostat, vazandu-si de pregatirile pentru antrenamentul care urma sa inceapa peste cateva minute. Gigi Becali a cazut in dizgratia fanilor stelisti dupa ce l-a fortat pe Hagi sa-si dea demisia. Finantatorul l-a crititicat permanent pe "Rege". Chiar si atunci cand echipa avea rezultate, impingandu-l, in cele din urma, spre decizia de a renunta la functia de antrenor. Dupa ce si-a dus planul la bun sfarsit, Becali nu a scapat de injuriile spectatorilor, la fiecare meci disputat de Steaua, chiar si in deplasare. Sfatuit de eminenta cenusie a PSD, Viorel Hrebenciuc, Gigi Becali l-a inlocuit pe antrenorul interimar Massimo Pedrazzini cu Marius Lacatus. Astfel, patronul a sperat in reconcilierea cu suporterii, plus ca imaginea lui ca lider al PNG a avut de castigat. Iute la manie, Gigi Becali nu a ezitat sa-l ameninte chiar si pe cel considerat emblema Stelei cu demiterea, daca echipa nu va merge in Liga Campionilor. A venit la Steaua ca sa scape de nevasta? Fotbalistii din Ghencea l-au luat in colimator pe managerul Adrian Ilie . Acestia isi soptesc in vestiar ca Ilie ar fi acceptat functia doar ca sa scape de sotia lui, care-l batea zilnic la cap. Acum, managerul are multa treaba la club si sta mai mult prin Bucuresti, ajungand acasa, la Brasov, ceva mai rar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.