Mai multe site-uri din Statele Unite sustin ca agentia Associated Press a realizat deja necrologul cantaretei Britney Spears, avand in vedere ca fostul star al muzicii pop isi continua interminabila “descindere in infern” cu amenintari

Mai multe site-uri din Statele Unite sustin ca agentia Associated Press a realizat deja necrologul cantaretei Britney Spears, avand in vedere ca fostul star al muzicii pop isi continua interminabila “descindere in infern” cu amenintari de sinucidere.
Este un lucru obisnuit ca marile publicatii si agentii de presa sa pregateasca din timp necrologurile unor celebritati, mai ales in cazul celor in varsta sau grav bolnave, despre care se presupune ca nu mai au mult de trait. Site-ul de stiri mondene USmagazine.com spune ca Associated Press (AP) nu vrea sa riste si a pregatit necrologul lui Britney Spears.

“Nu dorim acest lucru dar, daca Britney Spears moare, avem de-a face cu unul dintre cele mai mari subiecte din ultima vreme”, a declarat Jesse Washington, editor al departamentului de divertisment al AP. “Cred ca toata lumea este de acord ca Britney se afla intr-o perioada riscanta”, a adaugat Washington. “Bineinteles, nu dorim nimanui sa i se intample ceva rau si speram ca nu va trebui sa-l folosim in urmatorii 50 de ani... dar, daca se va intampla ceva, vrem sa fim pregatiti", a adaugat acesta.
Viata lui Britney Spears a fost marcata, in 2007, de o interminabila descindere in infern: cantareata, aflata in plin proces de divort cu tatal celor doi copii ai sai, Kevin Federline, s-a ras pe cap in public, fiind, vizibil, in plina depresie nervoasa, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiata fara lenjerie intima si a ratat intoarcerea pe scena muzicala internationala, cu o prestatie calificata de specialisti drept catastrofica, in deschiderea premiilor MTV Video Music, unde nici play back-ul, nici miscarile de dans nu au fost sincronizate. Cantareata a fost implicata intr-o serie de accidente rutiere, care nu au avut, din fericire, urmari foarte grave, dar din cauza carora ar fi putut fi condamnata la inchisoare. In plus, mai multe inregistrari cu tenta pornografica ce o au ca protagonista au fost postate pe internet.
Scandalurile in care este implicata Britney Spears au continuat si in 2008 fosta “Lolita” a muzicii pop, in varsta de 26 de ani, a primit o lovitura dura, luni, cand un judecator din Los Angeles a refuzat sa-i redea cantaretei dreptul de a-si vizita copiii pe care ii are cu Kevin Federline, o noua decizie in procesul de stabilire a tutelei urmand a fi luata la jumatatea lunii februarie. Cantareata a pierdut custodia copiilor sai, Preston, in varsta de doi ani, si Jayden, in varsta de un an, in octombrie 2007, in favoarea fostului sot, Kevin Federline, la putin timp dupa ce a fost pronuntat divortul, decizie luata de judecator in urma evaluarii comportamentului sau haotic.
La inceputul lunii ianuarie, Britney Spears, in varsta de 26 de ani, a fost transportata la spital cu o ambulanta, pentru o evaluare psihiatrica, la cateva ore dupa ce politia a fost chemata la locuinta cantaretei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legata de custodia copiilor pe care ii are cu fostul sot, Kevin Federline.
Din cauza ca parintii i-au spus ca o vor interna intr-un spital de psihiatrie, Spears a amenintat ca se va sinucide: “Nu ma vor trimite la casa de nebuni! Nimeni nu ma poate obliga daca nu vreau - si eu nu vreau”, i-a spus Spears unei prietene, in cursul unei convorbiri telefonice. “Ma voi sinucide inainte ca ei sa ma inchida din nou. Deci spune-i lui mami si tati ca asta am zis eu. Oh, Dumnezeule, s-a sfarsit pentru mine”, a mai spus cantareata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.