Ministerul Economiei si Finantelor si Asociatia Romana a Bancilor au incheiat, luni, un protocol de colaborare cu scopul sustinerii dezvoltarii mediului de afaceri si al absorbtiei fondurilor europene. In baza protocolului, bancile membre ale ARB pot
Ministerul Economiei si Finantelor si Asociatia Romana a Bancilor au incheiat, luni, un protocol de colaborare cu scopul sustinerii dezvoltarii mediului de afaceri si al absorbtiei fondurilor europene. In baza protocolului, bancile membre ale ARB pot sa propuna Ministerului Economiei si Finantelor incheierea unor protocoale bilaterale sau multilaterale, cu alte institutii care gestioneaza fonduri structurale. Prin aceste protocoale, partile se angajeaza sa puna la dispozitia companiilor romanesti produsele, serviciile si oportunitatile de finantare pe care acestea le pot oferi. Primul pas a fost facut prin incheierea unui protocol intre Ministerul Economiei si Finantelor, Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale si EXIMBANK, cu scopul stimularii dezvoltarii mediului de afaceri romanesc si a tranzactiilor internationale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.