"Zborul BA 38, care venea de la Beijing, a efectuat o aterizare de urgenta. Pasagerii au fost evacuati. Pista sudica este inchisa, dar cea nordica este operationala", a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului. Avionul transporta 136 de pasageri
"Zborul BA 38, care venea de la Beijing, a efectuat o aterizare de urgenta. Pasagerii au fost evacuati. Pista sudica este inchisa, dar cea nordica este operationala", a declarat purtatorul de cuvant al aeroportului. Avionul transporta 136 de pasageri. Compania British Airways a refuzat sa ofere detalii privind incidentul, insa un purtator de cuvant al Scotland Yard a declarat ca nu exista indicii privind o legatura a aterizarii ratate cu terorismul. Printre avioanele care nu au mai putut decola din cauza incidentului este si cel al premierului Gordon Brown, care incepe o vizita oficiala in India si China. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.