In urma mai multor sesizari care il vizeaza pe Ionel Dragu, primarul comunei Maldarasti - Valcea, Prefectura Valcea a dispus trimiterea Corpului de Control al Prefecturii la aceasta institutie. Conform editiei electronice a saptamanalului Observ
In urma mai multor sesizari care il vizeaza pe Ionel Dragu, primarul comunei Maldarasti - Valcea, Prefectura Valcea a dispus trimiterea Corpului de Control al Prefecturii la aceasta institutie. Conform editiei electronice a saptamanalului Observator de Valcea, siutatia de la Maldarasti este una exploziva, primarul fiind obiectul mai multor dosare in care este cercetat penal pentru modul in care a gestionat banul public. Din pacate, Valcea se confrunta cu un puternic val de infractiuni produse la nivel de primarii, ramase in multe cazuri nerezolvate.
ACUZE. Prin judetul lui Anton Pann circula o vorba: Io sunt primar si fac ce vrea muschii mei. Daca vreti, data viitoare nu ma mai votati! Pe aceasta deviza se axeaza mai multi edili din comunele si orasele judetului atunci cand decid sa faca o investitie care tine de interesul comunitatii. Ziarul valcean se intreaba, legat de problema de la Maldarasti: „Cum e, domnule Smarand Tana ( membru in Corpul de Control al Prefecturii), posibil ca o comuna de pe Luncavat ( o apa care nu trece de glezna piciorului) sa solicite trei salupe gratis si apoi sa nu poata justifica prin documente, clar, daca le-a receptionat si ce a facut cu ele? Stiti foarte bine si care este situatia retrocedarilor de terenuri sau a taierilor abuzive de lemn de la Maldaresti! „ Primarul de Maldarasti face in prezent obiectul unui dosar penal in care este cercetat pentru mai multe utilaje pe care le-a primit cu titlu gratuit de la MapN, precum si trei salupe, si care s-au evaporat in drumul lor spre comuna valceana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.