Postarita din Cluj-Napoca, disparuta in urma cu o saptamana, a fost gasita moarta in beciul unei case din cartierul clujean Girgorescu.
Politistii au stabilit ca femeia, in virsta de 51 de ani, a fost victima unei crimei a carei scop a fost jaful. Autorul este tatal a doi copii pentru care care factorul postal a mers acasa sa le dea alocatia.
George Nicula

Silvia Mezei, agent postal la Oficiul din cartierul clujean Grigorescu, a fost data disparuta joia trecuta. Femeia s-a dus dimineata pe teren pentru a distribui mandate postale in valoare de 2000 lei, insa seara nu s-a mai prezentat la oficiu pentru a face bilantul. Politistii au reconstituit traseul pe care l-a parcurs factorul postal si au audiat mai multi colegi ai femeii, dar si persoanele la care aceasta a lasat mandate postale. Dupa o saptamana de cautari, politistii au gasit-o pe Silvia Mezei moarta in beciul imobilului de pe strada Eremia Grigorescu, nr. 70. Cadavrul era ingropat la 30 de centimetri sub pamant, iar peste groapa erau puse lemne. IPJ Cluj a anuntat ca in urma cercetarilor s-a stabilit ca Silvia Mezei s-a prezentat joia trecuta la imobilul de mai sus in care locui a Attila Kedves, pentru a lasa alocatia lunara a celor doi copii ai acestuia, unul de opt ani, iar celalat de zece ani. Dupa a primit banii, Attila Kedves a imobilizat-o pe postarita si a strangulat-o cu un siret.