UHY Audit CD a devenit partenerul in Romania al UHY International, una dintre primele 20 de retele de audit si consultanta fiscala din lume, a anuntat ieri presedintele UHY International, John Wolfgang. "Ne aflam aici pentru intalnirea anuala a Consi
UHY Audit CD a devenit partenerul in Romania al UHY International, una dintre primele 20 de retele de audit si consultanta fiscala din lume, a anuntat ieri presedintele UHY International, John Wolfgang. "Ne aflam aici pentru intalnirea anuala a Consiliului Director al UHY din ianuarie si pentru a o sustine pe Camelia Dobre in dezvoltarea companiei sale, UHY Audit CD, cel mai nou membru al UHY International", a spus Wolfgang, potrivit NewsIn.
Presedintele UHY a precizat ca reteaua internationala ofera consultanta fiscala si audit in special companiilor mijlocii, ignorate de marile firme de consultanta. "Noi credem ca acest sector al pietei este in mod curent slab servit de firmele mari de consultanta care au ales sa acorde atentie celor 2.000 de companii globale de varf.
Furnizorii regionali de servicii duc lipsa de resurse si viziune pentru a ajuta companiile sa se dezvolte dincolo de o anume zona geografica", a explicat John Wolfgang.
El a mai spus ca UHY s-a orientat spre Romania deoarece IMM-urile locale au in aceasta tara un potential mare de dezvoltare. "Romania este un important punct de sprijin pe pietele nou intrate in Europa.
Aderarea la UE, un climat favorabil investitiilor si o politica fiscala competitiva fac din Romania o tara atractiva in ceea ce priveste investitiile straine si multe companii o vad ca fiind un centru strategic pentru afacerile lor desfasurate in aceasta parte a Europei", a declarat presedintele UHY.
"UHY Audit CD se adreseaza exclusiv companiilor mici si mijlocii romanesti sau straine cu potential de dezvoltare", a declarat directorul general al UHY Audit CD, Camelia Dobre.
Societatea ofera servicii de audit, consultanta financiara si contabilitate, iar clientii acesteia sunt din domeniile IT, constructii, comert, asigurari, publicitate si turism. "Cifra de afaceri in 2007 a fost de 150.000 de euro si preconizam o crestere de 50% in 2008, pe care o vom mentine si in 2009, deoarece exista un potential foarte mare", a mai spus Dobre.
Ca pondere in cifra de afaceri, activitatea de audit detine 40%, urmata de consultanta fiscala cu 35% si contabilitatea cu 25%. Camelia Dobre a precizat ca ponderea auditului in cifra de afaceri va creste cu 10%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.