Lucrurile sunt ceva mai clare la PNL care are doar doua variante de lucru. Liberalii au de ales intre primarul de la Sectorul 1, Andrei Chiliman, si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Inainte de a fi ministru, Orban a indeplinit funtia de vice
Lucrurile sunt ceva mai clare la PNL care are doar doua variante de lucru. Liberalii au de ales intre primarul de la Sectorul 1, Andrei Chiliman, si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Inainte de a fi ministru, Orban a indeplinit funtia de viceprimar la Bucuresti. In schimb, la PD-L este greu de prevazut care este cel care va intra in lupta pentru Bucuresti deoarece persoanele agreate de conducere nu vor sa-si asume responsabilitatea candidaturii. Totusi, de marti CSOP a inceput un sondaj de opinie prin care bucurestenilor li se solicita sa spuna care ar fi preferatul lor dintr-o lista de patru persoane: Adriean Videanu, Vasile Blaga, Liviu Negoita si Radu Berceanu. Primii doi nu-si doresc nominalizarea, Negoita prefera sa ramana primar la sectorul 3, iar Berceanu este nemultumit ca a fost anuntat de-abia acum doua zile de intentia conducerii. La PSD, favorit ramane Marian Vanghelie, desi s-au vehiculat si numele lui Victor Ponta si al lui Cristian Diaconescu. Presedintele Mircea Geoana nu s-a decis inca. Sustinerea unui candidat independent este, afirma surse social-democrate, mai mult o sperietoare la adresa lui Vanghelie, Geoana dorind sa-l faca mai docil pe temperamentalul primar al sectorului 5. (A.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.