Regizoarea Theodora Herghelegiu propune un text amuzant, antrenant, ale carui personaje sunt colorate si pline de viata, potrivit infoarte.ro. Ele isi descopera, jucandu-se, adevarata personalitate. O poveste despre patru desene facute de copii, care
Regizoarea Theodora Herghelegiu propune un text amuzant, antrenant, ale carui personaje sunt colorate si pline de viata, potrivit infoarte.ro. Ele isi descopera, jucandu-se, adevarata personalitate. O poveste despre patru desene facute de copii, care prind viata, seara, intr-o gradinita, dupa ce toata lumea a plecat acasa. Publicul din Romania s-a intalnit pentru prima data cu acest text la Festivalul International pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de Povesti", editia a II-a, octombrie 2006, cand a fost prezentat in cadrul sectiunii de spectacole-lectura.
O data cu aceasta premiera, Teatrul Ion Creanga include in repertoriul sau un spectacol bazat pe un text reprezentativ pentru dramaturgia germana contemporana adresata copiilor.
Tarif bilete: copii - 6,3 lei, adulti- 8,4 lei, grup organizat- 4,2 lei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.