Steaua a fost anuntata la inceputul lunii decembrie ca va fi acceptata in G14, grupul celor mai puternice cluburi europene, care urma sa se extinda cu cateva grupari din Estul Europei. Sedinta in care urma sa se oficializeze “aderarea” r
Steaua a fost anuntata la inceputul lunii decembrie ca va fi acceptata in G14, grupul celor mai puternice cluburi europene, care urma sa se extinda cu cateva grupari din Estul Europei. Sedinta in care urma sa se oficializeze “aderarea” romanilor s-a amanat, insa, pentru ianuarie, dupa ce cateva cluburi, printre care Chelsea si Bayern Munchen, si-au exprimat dezacordul cu extinderea asociatiei. Pana la urma, initiativa nu mai are sanse sa se materializeze, in conditiile in care G14 ar putea sa dispara pe 15 februarie, cand este programata o sedinta extraordinara. Grupul celor mai puternice cluburi din Europa ar putea fi inlocuit de Asociatia Cluburilor Europene, un for care va include 100 de cluburi din toate zonele batranului continent. Pe langa Steaua, din aceasta asociatie au sanse sa faca parte Dinamo si Rapid.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.