Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson a raportat, ieri, un nivel al castigurilor obtinute in al patrulea trimestru, peste asteptarile analistilor, precizand ca si-a sporit si cota de piata in al patrulea trimestru si pentru intreg anul 2007,
Producatorul de telefoane mobile Sony Ericsson a raportat, ieri, un nivel al castigurilor obtinute in al patrulea trimestru, peste asteptarile analistilor, precizand ca si-a sporit si cota de piata in al patrulea trimestru si pentru intreg anul 2007, conform Reuters, informeaza NewsIn. Sony Ericsson, detinut de catre grupurile Ericsson si Sony Corp, a precizat intr-un comunicat ca a obtinut un profit inainte de impozitare de 501 milioane euro, fata de cele 384 milioane inregistrate in trimestrul precedent.
Compania a depasit si performanta realizata in al patrulea trimestru din 2006, cand a inregistrat un profit de 502 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.