In mai va fi nunta in familia presedintelui American, George Bush. Una dintre fiicele gemene ale cuplului prezidential, Jenna, se va casatori cu prietenul sau, Henry Hager, cu care are o relatie de lunga durata, relateaza Medifax, care preia o informatie Reuters.

Data nuntii a fost stabilita la 10 mai. Reuters precizeaza ca stirea a fost publicata de revista americana People, care citeaza, la randul ei, doua surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. Nunta va avea loc la ferma pe care presedintele american o are in Crawford, Texas, potrivit surselor citate. Un purtator de cuvant al Primei Doamne a Americii, Laura Bush, a declarat ca nu poate confirma sau comenta informatia. "Va fi o nunta restransa", a declarat sursa pentru People, adaugand ca Jenna si-a ales deja domnisoarele de onoare.

Jenna Bush s-a logodit, in august 2007, cu prietenul sau, Henry Hager, in varsta de 29 de ani, care provine dintr-o familie de republicani si a colaborat la campania de realegere a presedintelui Bush. Laura Bush a declarat pentru People, in noiembrie, ca i-ar placea ca nunta sa aiba loc la Casa Alba, dar ca va face, bineinteles, ceea ce doreste Jenna.

Jenna Bush, in varsta de 26 de ani, a lucrat ca profesoara intr-o scoala din Washington. Ea a lansat, in toamna, prima sa carte, "Ana's Story: A Journey of Hope" ("Povestea Anei: O calatorie a sperantei"), despre o mama adolescenta din America Centrala infectata cu virusul HIV. Romanul este inspirat din munca ei ca voluntar la UNICEF.