Compania Romcar, importatorul marcii Ford in Romania, estimeaza ca va realiza anul acesta o cifra de afaceri de circa 340 milioane euro, in crestere cu circa 23% fata de 2007, pe baza cresterii numarului de masini comercializate, au declarat oficiali
Compania Romcar, importatorul marcii Ford in Romania, estimeaza ca va realiza anul acesta o cifra de afaceri de circa 340 milioane euro, in crestere cu circa 23% fata de 2007, pe baza cresterii numarului de masini comercializate, au declarat oficialii companiei, citati de NewsIn.
"Anul acesta credem ca vom realiza o cifra de afaceri de circa 340 milioane euro, fata de cele 275 milioane euro cifra de afaceri pe care am avut-o anul trecut", au declarat oficialii Romcar. Acestia au precizat ca majorarea cifrei de afaceri se bazeaza in principal pe cresterea numarului de automobile vandute.
Importatorul marcii Ford in Romania, Romcar, estimeaza ca va comercializa 26.000 de unitati anul acesta, cu 19,6% mai mult decat anul trecut si cu 1.000 de unitati peste estimarile initiale, potrivit reprezentantilor companiei.
Compania a comercializat 21.732 de autovehicule anul trecut, cu 69,2% mai multe decat in 2006. Dintre modelele Ford, masina de clasa mica Fiesta si-a gasit cei mai multi cumparatori (6.793 de masini) in 2007,urmata de Focus, pentru care au optat 6.745 de clienti. Pe locul trei se afla vehiculul comercial Transit (3.737 de unitati), urmat de Fusion (1.836 de masini) si de Mondeo (1.484 de unitati). Reteaua de distributie si service a Ford numara 33 de complexuri auto integrate, cu facilitati de vanzare, service, piese si accesorii. Pentru anul 2008, Romcar isi propune sa ajunga la 45 de locatii de distributie, acoperind astfel toate resedintele de judet din tara.
Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 14 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul dintre liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.