Europarlamentarul PNL Renate Weber a acuzat, la Strasbourg, presa, Comisia Europeana si pe premierul italian Romano Prodi pentru referirea la lucratorii romani drept „imigranti“, desi ei sunt, de peste un an, cetateni ai Uniunii Europene
Europarlamentarul PNL Renate Weber a acuzat, la Strasbourg, presa, Comisia Europeana si pe premierul italian Romano Prodi pentru referirea la lucratorii romani drept „imigranti“, desi ei sunt, de peste un an, cetateni ai Uniunii Europene. „Este o situatie asupra careia am facut atentionari in mod constant. Oamenii politici, presa, inclusiv cea romana, folosesc impropriu conceptul de 'imigranti>>. Cetatenii nostri sunt si cetateni europeni si se bucura de liberate de miscare, astfel incat termenul 'imigranti>> a devenit deranjant“, a declarat, pentru „Gardianul“, Weber. In alta ordine de idei, parlamentarul european a punctat ca oamenii politici italieni au profitat de scandalul declansat de uciderea Giovannei Regianni de catre romanul Nicolae Romulus Mailat in scopuri politice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.