Statisticile Directiei de Politie de Frontiera (DPF) Iasi pentru anul 2007 arata ca, dupa integrarea in UE, numarul iesenilor, dar si al moldovenilor din nord-estul Romaniei care si-au facut cumparaturi in Republica Moldova si in Ucraina este mult m
Statisticile Directiei de Politie de Frontiera (DPF) Iasi pentru anul 2007 arata ca, dupa integrarea in UE, numarul iesenilor, dar si al moldovenilor din nord-estul Romaniei care si-au facut cumparaturi in Republica Moldova si in Ucraina este mult mai mare decat in anii anteriori. Oamenii sunt atrasi de preturile de 5-6 ori mai mici la alimente, dar si de obiectele de uz casnic. “S-a constatat o crestere a valorilor de trafic in ceea ce priveste numarul de cetateni romani care au trecut frontiera in Republica Moldova si Ucraina, pentru o perioada de 24 de ore si chiar mai putin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.