Expusa la Galeria "Scottsdale Fine Art" din Arizona, lucrarea lui Zamfir Dumitrescu poate fi vazuta, ca de altfel toate operele selectionate, si pe site-ul galeriei (www.scottsdalefineart.com). Pe de alta parte, criticii americani de specialitate apr
Expusa la Galeria "Scottsdale Fine Art" din Arizona, lucrarea lui Zamfir Dumitrescu poate fi vazuta, ca de altfel toate operele selectionate, si pe site-ul galeriei (www.scottsdalefineart.com). Pe de alta parte, criticii americani de specialitate apreciaza ca expozitia reprezentantilor Realismului contemporan reflecta intregul spectru al Realismului abordat in lume, de la cel contemporan, la cel clasic. Vernisajul, la care sunt anuntate participarile multora dintre expozanti, ale unor colectionari, critici si le altor personalitati din lumea artei, are loc azi, de la orele 18.00, desi expozitia cu vanzare este deschisa inca din 12 ianuarie, urmand sa poata fi vizitata pana pe 30 ianuarie. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.