Un sondaj CURS arata ca oamenii politici vorbesc prea mult despre afacerile personale, spun minciuni, fac promisiuni fara temei si se refera prea putin la adevarata realitate Lucruri neimportante, minciuni, promisiuni fara acoperire, afaceri per

Un sondaj CURS arata ca oamenii politici vorbesc prea mult despre afacerile personale, spun minciuni, fac promisiuni fara temei si se refera prea putin la adevarata realitate

Lucruri neimportante, minciuni, promisiuni fara acoperire, afaceri personale, legi in folosul lor, lupta pentru putere si conflicte politice. Acestea sunt lucrurile despre care politicienii din Romania vorbesc prea mult. In schimb, despre nivelul de trai scazut, despre adevarata realitate din tara, despre situatia batranilor sau a pensionarilor oamenii politici amintesc prea putin, arata sondajul.

Cercetarea sociologica re­alizata de CURS confirma ca oamenii politici sunt rupti de realitatea cotidiana. La sfarsitul anului 2007, lupta politica este mai des invocata decat problemele traiului de zi cu zi.

Mai mult de o treime din­tre respondenti (36%) sunt de parere ca politicienii­ din Romania vorbesc prea­ putin despre nivelul de trai scazut. Pentru alti sapte la suta, clasa politica nu aminteste destul despre adevarata realitate din tara.

La situatia batranilor si a pensionarilor nu se face referire suficient pentru cinci procente.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.