Nevestele celor patru sefi ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) Vaslui au fost picate la examenul pentru ocuparea unui post de ofiter in cadrul institutiei chiar de sotii acestora. Fara sa stie ce le asteapta, sotiile comand
Nevestele celor patru sefi ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) Vaslui au fost picate la examenul pentru ocuparea unui post de ofiter in cadrul institutiei chiar de sotii acestora. Fara sa stie ce le asteapta, sotiile comandantului IJSU, ale celor doi adjuncti si a sefului de la Serviciul Personal au trait rusinea de a nu fi admise la concursul la care barbatii lor au facut parte din comisia de examinare. De exemplu, Gabriela Olaru, sotia sefului inspectoratului, a cazut proba de educatie fizica, in timp ce nevasta adjunctului Tiberiu Dumitrache nu a reusit sa treaca nici macar de testarea psihologica. Sotia celuilalt adjunct a fost cea mai ghinionista deoarece a picat examenul scris din legislatie. Paradoxal, nevasta sefului de la Serviciul Personal nici macar nu a intrat in examen, dosarul fiindu-i respins din start pentru ca nu indeplinea toate conditiile impuse de metodologia de concurs. Pe lista femeilor ghinioniste se afla alte opt sotii de subofiteri, care se inscrisesera tot pentru unul din cele 24 de posturi de ofiteri scoase la bataie de IJSU Vaslui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.