celebra creatoare de moda Irina Schrotter mizeaza pe sprijinul pensionarilor in cursa pentru fotoliul de primar al Iasului. Un sondaj comandat de viitoarea candidata la alegerile locale si realizat la sfarsitul anului trecut releva ca 19% dintre ies
celebra creatoare de moda Irina Schrotter mizeaza pe sprijinul pensionarilor in cursa pentru fotoliul de primar al Iasului. Un sondaj comandat de viitoarea candidata la alegerile locale si realizat la sfarsitul anului trecut releva ca 19% dintre ieseni au incredere in ea, iar 2% nu s-au decis inca pe cine vor sprijini pentru primarie. "Pentru mine este semnificativ ca stau cel mai bine la incredere in segmentul de varsta pe care PSD il considera electorat propriu: la cei peste 60 de ani, unde am cote comparabile cu ale actualului primar, Gheorghe Nichita", a precizat Irina Schrotter, care le cere si celorlalti candidati sa faca publice sondajele pe care le-au comandat pana acum. Creatoarea de moda a anuntat, anul trecut, ca va renunta la podium pentru politica si, de la inceputul anului, a lansat o campanie agresiva de sanctionare a actualilor sefi ai Primariei Iasi. Ea dezbate pe blogul personal problemele cele mai arzatoare ale orasului, cum sunt asfaltarile si cainii fara stapan.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.