Concursul organizat de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) pentru posturile de director general si director general adjunct a fost castigat de Luminita Adriana Iacob si Ştefania Carmen Chitu. Posturile au fost scoase la concurs dupa ce
Concursul organizat de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) pentru posturile de director general si director general adjunct a fost castigat de Luminita Adriana Iacob si Ştefania Carmen Chitu. Posturile au fost scoase la concurs dupa ce, la sfarsitul lui 2007, ministrul Justitiei, Gheorghe Mocuta, a dispus revocarea din functie a directorului general si a directorului adjunct al ONRC, Eugen Ghiulea si Lucia Topor, ca urmare a deficientelor constatate in activitatea manageriala. Decizia a fost luata in urma unor sesizari facute de catre Directia de Audit Intern a Ministerului de Justitie cu privire la activitatea acestora in cadrul institutiei. Atat Eugen Ghiulea, cat si Lucia Topor au contestat in instanta decizia ministrului Justitiei, prima audiere in acest caz avand loc ieri la Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.