Afacere. Cuplurile britanice pot face amor la mare altitudine, timp de 20 de minute, contra sumei de 474 de euro Dornica sa se impuna pe piata transporturilor aeriene, conducerea companiei britanice "Fantasy" s-a gandit sa dea un inteles cat se poat
Afacere. Cuplurile britanice pot face amor la mare altitudine, timp de 20 de minute, contra sumei de 474 de euro Dornica sa se impuna pe piata transporturilor aeriene, conducerea companiei britanice "Fantasy" s-a gandit sa dea un inteles cat se poate de palpabil expresiei "in al noualea cer de fericire". Astfel, managerii firmei au pus la dispozitia clientilor voiaje dedicate special cuplurilor care isi doresc sa faca dragoste la inaltime. Zborurile sunt asigurate de piloti cu experienta, iar stewardesele stiu cum sa ii binedispuna pe clientii aflati la bord, indiferent daca acestia au optat pentru o calatorie de cateva zeci de minute sau pentru una mai indelungata. O calatorie de lux costa 10.000 de euro Cea mai ieftina versiune a serviciilor propuse de compania "Fantasy" costa 474 de euro si asigura 20 de minute de zbor. Clientii mai pretentiosi si, fireste, si cu dare de mana pot opta, insa, pentru o calatorie de lux. Pentru "doar" 10.000 de euro, un pilot ii poate prelua de pe orice aeroport britanic si ii duce catre orice colt al lumii si-ar dori acestia. "Mi-am dorit intotdeauna sa pot face dragoste cu iubitul meu intr-un avion, numai ca nu am avut curajul de a merge pana la capat. Cand a aflat de existenta companiei "Fantasy", logodnicul meu s-a gandit sa imi faca o surpriza si a cumparat 60 de minute de zbor. A fost incredibil", a povestit Vicki Jones, o dansatoare din Croydon, Surrey, care a simtit pe pielea ei ce inseamna dragostea la inaltime. De o experienta similara a avut parte si Sophie, o cosmeticiana din Londra, care a primit un astfel de voiaj ca dar de nunta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.