"In nici un caz nu dorin un procent mic. Suma pe care o cerem poate fi acoperita de la buget, pentru ca acesta are resurse. Nu vrem sa se mai spuna ca majorarile salariale duc la inflatie, intrucat investitia in resurse umane este foarte importanta",
"In nici un caz nu dorin un procent mic. Suma pe care o cerem poate fi acoperita de la buget, pentru ca acesta are resurse. Nu vrem sa se mai spuna ca majorarile salariale duc la inflatie, intrucat investitia in resurse umane este foarte importanta", a spus Gheorghe Isvoranu, liderul FSLI "Spiru Haret". "Romania are resurse pentru a face schimbari salariale in Educatie, trebuie doar ca acest Guvern sa si vrea acest lucru", a declarat Catalin Croitoru, liderul FEN.
"Legea salarizarii va putea rezolva problema majorarilor salariale substantiale pentru toate categoriile din invatamant si, de asemenea, ii poate motiva pe tinerii care intra in sistem", a precizat Aurel Cornea, presedintele FSLI. Liderul FNS "Alma Mater", Razvan Bobulescu, a apreciat ca a fost luata in discutie problema unei noi legi a salarizarii pentru toti angajatii din invatamant, adica atat personalul didactic, cat si nedidactic. "Trebuie sa ii ajutam pe tineri sa obtina salarii mai bune, pentru a fi motivati sa intre in sistem, si mai putin pe cei care deja exista in sistem", a declarat si ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, la finalul intalnirii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.