Mona Nicolici revine in televiziune si va prezenta, in fiecare duminica, de la ora 15.20, la Realitatea TV, emisiunea-concurs „Respect pentru viitor", in cadrul unei campanii de mediu. Emisiunea ia forma unei competitii intre 24 de proiec

Mona Nicolici revine in televiziune si va prezenta, in fiecare duminica, de la ora 15.20, la Realitatea TV, emisiunea-concurs „Respect pentru viitor", in cadrul unei campanii de mediu.

Emisiunea ia forma unei competitii intre 24 de proiecte „verzi" initiate de persoane fizice, fundatii sau asociatii. Astfel, de-a lungul a 12 editii, vor fi prezentate publicului cate doua proiecte pe saptamana, propuse de organizatii neguvernamentale, asociatii si chiar persoane fizice.

Telespectatorii vor avea ocazia sa voteze pentru unul dintre ele. Aceste proiecte ­vizeaza,­ printre altele, comportamen­tul responsabil si schimbarea de atitudine fata de mediul inconjurator.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.