MOL se afla aproape de semnarea unui acord de cooperare cu firma indiana ONGC in sectorul productiei de petrol, un document putand fi semnat cu ocazia vizitei primului-ministru ungar in India, afirma Portfolio.hu., informeaza NewsIn. Prim-ministrul m
MOL se afla aproape de semnarea unui acord de cooperare cu firma indiana ONGC in sectorul productiei de petrol, un document putand fi semnat cu ocazia vizitei primului-ministru ungar in India, afirma Portfolio.hu., informeaza NewsIn. Prim-ministrul maghiar, Ferenc Gyurcsany, ar putea incepe tratativele cu India, unde a plecat la inceputul aceastei saptamani, pentru a-l intalni, printre altii, si pe ministrul indian responsabil pentru industria petroliera. Prim-ministrul este insotit de un grup format din cele mai importante companii locale, inclusiv membri ai grupului MOL. MOL, care negociaza cu ONGC, este pe punctul de a semna un acord de cooperare cu compania indiana pe proiecte petroliere comune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.