Prezentatoarea emisiunii "De 3 X femeie", Mihaela Tatu, a simtit pe pielea ei, la propriu, dezavantajele muncii in televiziune. De ceva vreme, vedeta postului Acasa TV s-a pricopsit cu o alergie extrem de suparatoare, provocata, dupa toate aparentel
Prezentatoarea emisiunii "De 3 X femeie", Mihaela Tatu, a simtit pe pielea ei, la propriu, dezavantajele muncii in televiziune. De ceva vreme, vedeta postului Acasa TV s-a pricopsit cu o alergie extrem de suparatoare, provocata, dupa toate aparentele, de machiajul special folosit pentru persoanele care apar "pe sticla". Pentru a scapa de aceasta problema, Mihaela a apelat la ajutorul unui medic dermatolog, insa nici sfaturile acestuia nu au reusit sa-i aline suferinta, alergia persistand in ciuda tratamentelor. Potrivit revistei "Ce se intampla, doctore?", vedeta de la Acasa TV sustine ca alergia nu se mai manifesta atunci cand este in vacanta, adica in perioadele in care renunta defintiv la machiajul de televiziune. "Tenul meu capata stralucire dupa o vacanta, asa ca...", a spus ea facand aluzie la beneficiile timpului liber. Mihaela Tatu a declarat ca intentioneaza sa-si faca operatii estetice, insa amana cat mai mult momentul, pentru ca ii este foarte frica de durere.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.