Marian Iancu i-a transferat pe Gabriel Torje si pe Mansour Gueye la Dinamo pentru 2,5 milioane de euro. Finantatorul Politehnicii Timisoara este banuit ca vrea sa vånda jucatorii mai valorosi, iar apoi sa lase clubul banatean in deriva.
Marian Iancu i-a transferat pe Gabriel Torje si pe Mansour Gueye la Dinamo pentru 2,5 milioane de euro. Finantatorul Politehnicii Timisoara este banuit ca vrea sa vånda jucatorii mai valorosi, iar apoi sa lase clubul banatean in deriva.

Marian Iancu i-a oferit lui Dinamo pe doi dintre cei mai talentati jucatori ai Politehnicii Timisoara, pe Gabriel Torje si pe Mansour Gueye. Finantatorul clubului de pe Bega anuntase, saptamana trecuta, ca va incepe sa vanda fotbalisti, iar marti noapte a trecut la actiune. Doua milioane si jumatate de euro a luat omul de afaceri pentru cei doi. Alti jucatori plecati sunt fundasul central Adrian Ilie (caruia i-a expirat imprumutul la Poli Iasi) si mijlocasul defensiv Omoduemuke, ambii ajunsi la Ceahlaul Piatra Neamt. Este de asteptat ca el sa incerce sa transfere si alti fotbalisti valorosi ai lui Poli, inainte sa paraseasca gruparea de pe Bega.
Prin vanzarea lui Torje, Iancu a pornit razboiul cu suporterii timisoreni. Acestia s-au adunat in numar mare, marti seara, in fata Stadionului “Dan Paltinisanu” pentru a cere conducerii sa nu ii dea pe cei doi jucatori. Cateva ore mai tarziu, Torje si Mansour au semnat cu Dinamo, iar fanii l-au sfatuit pe Iancu sa plece cat mai repede din Timisoara. Ca si cum durerea banatenilor nu ar fi fost suficient de mare, oficialii dinamovisti au rasucit cutitul in rana. “I-am transferat pe cei doi definitiv. Astfel, am luat inima Banatului. De acum incolo, ne putem gandi din nou la Liga Campionilor”, a spus Vasile Turcu. Torje a uitat imediat trecutul sau timisorean. Imediat dupa ce a semnat cu Dinamo, acesta a scris pe o hartie numele noului sau club.

Iancu: 'E cea mai serioasa tranzactie din fotbalul nostru>>
Tranzactia cu Dinamo a fost perfectata la Arad pentru a nu avea probleme cu fanii timisoreni. „Torje a semnat pe cinci ani, iar clubul va incasa doua milioane de euro. In cazul lui Mansour mai sunt unele mici amanunte de pus la punct, nesemnificative”, a declarat impresarul celor doi jucatori, Cristea Opria.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.