Politistii Serviciului Investigatii Criminale Gorj l-au retinut, ieri, in baza unui mandat international, pe unul dintre fostii capi ai lumii interlope din Targu-Jiu. Retinerea lui Gelu Livezeanu, in varsta de 41 de ani, a fost facuta si cu sprijinu
Politistii Serviciului Investigatii Criminale Gorj l-au retinut, ieri, in baza unui mandat international, pe unul dintre fostii capi ai lumii interlope din Targu-Jiu. Retinerea lui Gelu Livezeanu, in varsta de 41 de ani, a fost facuta si cu sprijinul Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipale, care a reusit sa il depisteze rapid, inainte ca acesta sa poata sa se sustraga executarii mandatului. Potrivit datelor furnizate de politistii germani colegilor lor din Gorj, Gelu Livezeanu era cautat de luni intregi. Gorjeanul a fost implicat in trafic de droguri si a reusit sa puna bazele unei retele care importa cocaina din America de Sud si o plasa pe piata germana si austriaca. Reteaua lui Livezeanu a reusit sa "importe" din Costa Rica o cantitate de 58 de kilograme de cocaina, pe care le-a plasat in Germania si Austria.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.