Fratele mai mic al lui Marius Moga s-a relaxat timp de zece zile, la schi, in Austria. Desi a reusit sa o induplece pe Andreea Mantea sa redevina iubita lui, dupa o pauza de mai bine de o luna, chiar in perioada Sarbatorilor, in vacanta a plecat sin
Fratele mai mic al lui Marius Moga s-a relaxat timp de zece zile, la schi, in Austria. Desi a reusit sa o induplece pe Andreea Mantea sa redevina iubita lui, dupa o pauza de mai bine de o luna, chiar in perioada Sarbatorilor, in vacanta a plecat singur. Motivul este, potrivit apropiatilor, cel putin stupid. Iulian a ales sa-si petreaca cele zece zile libere fara partenera lui deoarece, in momentul in care s-au impacat, era prea tarziu sa-i gaseasca si ei bilet in aceeasi statiune. In aceasta situatie, firesc ar fi fost sa renunte el, dar nu a facut-o, preferand sa plece cu gasca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.