Intel Corp a anuntat rezultate trimestriale si o perspectiva sub asteptarile analistilor de pe Wall Street, ducand la deprecierea cu 15% a propriilor actiuni si alimentand temerile legate de o posibila recesiune a economiei americane, informeaza Reut
Intel Corp a anuntat rezultate trimestriale si o perspectiva sub asteptarile analistilor de pe Wall Street, ducand la deprecierea cu 15% a propriilor actiuni si alimentand temerile legate de o posibila recesiune a economiei americane, informeaza Reuters, citata de NewsIn. Directorul financiar, Stacy Smith, a declarat ca a fost "un pic retinut" fata de economia din SUA, iar rezultatele afisate de Intel au dat nastere unor ingrijorari cu privire la impactul pe care economia il are deja asupra celui mai mare producator de cipuri din lume. Microprocesoarele Intel reprezinta "motoarele" pentru 80% din PC-urile la nivel global.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.