Formatia masculina de baschet CSU Ploiesti a pierdut, in deplasare, cu 64-72, in fata echipei turce Galatasaray Istanbul, al noualea meci sustinut in cadrul grupei C din Cupa ULEB. Prahovenii s-au tinut bine primele trei sferturi, reusind chiar sa in
Formatia masculina de baschet CSU Ploiesti a pierdut, in deplasare, cu 64-72, in fata echipei turce Galatasaray Istanbul, al noualea meci sustinut in cadrul grupei C din Cupa ULEB. Prahovenii s-au tinut bine primele trei sferturi, reusind chiar sa intre la vestiare cu un avantaj de doua puncte (30-28), dar in ultimele zece minute au redus "motoarele" permitandu-le gazdelor sa se distanteze si sa-si adjudece la final partida. Turcii au excelat la capitolul "libere", unde nu au ratat nici o aruncare, fata de ploiesteni care au avut un procentaj de numai 60 la suta, in timp ce baschetbalistii de la CSU au fost un pic mai buni la aruncarile din actiune, unde au avut un procentaj de 58,8 la suta, fata de 46,6 al adversarilor. "Diferenta de pe tabela a fost prea mare fata de ce s-a intamplat pe teren, dar din pacate trebuie sa recunoastem ca nu am jucat asa cum trebuia in ultimele trei minute si am facut multe greseli. Ca sa invingi o echipa precum Galatasaray nu este suficient sa evoluezi bine doua sau trei sferturi. Doar un joc constant, timp de 40 de minute, iti poate aduce victoria. Oricum, noi vom pregati cu mare atentie partida cu Girona", a spus Vladimir Arnautovici, antrenorul principal al CSU Ploiesti. Americanul Darius Hargrove, care cu cele 15 puncte inscrise a fost cel mai bun marcator al team-ului din Ploiesti, s-a declarat multumit de prestatia echipei in ciuda infrangerii suferite. "Nu am jucat un baschet de care sa ne fie rusine, dar ne pare rau ca am stricat pe final ce am construit timp de trei sferturi", a afirmat Hargrove.
In urma acestui rezultat, CSU Ploiesti a ramas pe pozitia a patra in grupa C, la egalitatea de puncte cu ocupanta locului cinci Spirou Charleroi (Belgia), dar cosaveraj mai bun, calificarea urmand a se hotari in runda finala. sansele CSU de a accede in 16-imile ULEB sunt insa destul de mici. In meciurile decisive, ploiestenilor le va fi greu de obtinut o victorie in fata celor de la Akasvayu Girona, liderii grupei, in timp ce belgienii vor avea o misiune mult mai usoara contra ultimilor clasati de la Hanzevast Capitals.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.