>> Primarul municipiului Vaslui a demarat o campanie electorala desantata din bani publici, chiar pe scrisorile Serviciului Finantelor Publice Locale. Mai mult, 27 de miliarde de lei vechi sositi de la Guvernul Romaniei pentru constructia hotelului m
>> Primarul municipiului Vaslui a demarat o campanie electorala desantata din bani publici, chiar pe scrisorile Serviciului Finantelor Publice Locale. Mai mult, 27 de miliarde de lei vechi sositi de la Guvernul Romaniei pentru constructia hotelului municipal Vaslui s-au evaporat fara urma.

Un scandal de proportii zguduie primaria Vaslui, dupa ce s-a aflat ca 27 miliarde lei vechi, primiti de la Guvern pentru constructia unui minihotel la stadionul Municipal au disparut fara urma. Banii au venit la finele anului trecut, fiind trecuti in fondul de rulment. La inceputul anului 2008, surpriza! Banii au fost luati din cont si folositi in alte scopuri. Cel care a descoperit intreaga tarasenie este deputatul liberal, Dan Marian. "Am aflat ca municipiul Vaslui este condus de o gasca de hotomani, in frunte cu primarul Victor Cristea. La sfarsitul anului 2007, Guvernul Romaniei a alocat prin HG suma de 27 de miliarde de lei vechi. Banii au fost furati, transferandu-se la firma unui vechi client al primarului, pentru noul sediu al primariei. Acesti bani au fost alocati datorita implicarii ministrului Cristian David, a presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu a lui Adrian Porumboiu, precum si a mea, personala, insa au fost deturnati pentru satisfacerea intereselor de afaceri ale gastii conduse de Cristea-Paval si altii", a declarat deputatul Marian. Simultan, Victor Cristea, s-a apucat de campanie electorala pe banii contribuabililor. Edilul a dat ordin Finantelor Publice Locale sa trimita scrisori cu instiintari de plata, tuturor contribuabililor din oras. In plic, alaturi de instiintare au aparut si cateva hartii semnate de Cristea, in care acesta explica ce a realizat in ultimul mandat. Situatia este cu atat mai ciudata, cu cat conducerea PSD Vaslui a anuntat ca primarul Cristea nu va mai candida pentru un nou mandat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.