Administratia Finantelor Publice a municipiului Timisoara a devenit, prin bunurile pe care le executa silit de la firmele ce nu-si platesc darile la stat, un exotic targ second-hand, dar si agentie imobiliara pentru amatorii de chilipiruri. Anul tre
Administratia Finantelor Publice a municipiului Timisoara a devenit, prin bunurile pe care le executa silit de la firmele ce nu-si platesc darile la stat, un exotic targ second-hand, dar si agentie imobiliara pentru amatorii de chilipiruri. Anul trecut, la Finante au avut loc peste 74 licitatii pentru bunuri mobile sau imobile ale firmelor executate silit. Valoarea masinilor, excavatoarelor, betonierelor si calculatoarelor vandute a depasit suma de 657.000 lei. La noua din cele 12 licitatii pentru bunuri imobile nu au fost ofertanti. Din acest motiv, nu s-a reusit vinderea a doua ferme zootehnice, a unei statii de benzina si a unei hale industriale. In schimb, au avut cautare un grajd de bovine si o casa cu terenul aferent.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.