>> Victima a sarit gardul pe sub nasul paznicilor, dupa care a fost atacat chiar in clasa.
>> Conflictul s-a produs din gelozie si un schimb de SMS-uri otravite cu o frumoasa colega.
>> Inspectoratul scolar Suceava a dispus masuri dure impo
>> Victima a sarit gardul pe sub nasul paznicilor, dupa care a fost atacat chiar in clasa.
>> Conflictul s-a produs din gelozie si un schimb de SMS-uri otravite cu o frumoasa colega.
>> Inspectoratul scolar Suceava a dispus masuri dure impotriva pustiului cutitar. Autoritatile sucevene sunt in alerta maxima, dupa ce la un liceu din Falticeni, ziua in amiaza mare, chiar in timpul orelor de curs s-a produs o tragedie fara seaman. La amiaza zilei de 15 ianuarie a avut loc un incident grav la Colegiul National "Nicu Gane" din municipiul Falticeni, unul dintre cele mai bune licee din judetul Suceava. Un elev al Colegiului Tehnic "Mihai Bacescu" din Falticeni a fost taiat cu un cutit de un elev al Colegiului National "Nicu Gane". Emil Constantin Moldovan (16 ani) a venit la liceu dupa ce prietena sa i-a trimis un SMS in care se plangea ca era hartuita de un coleg de clasa.
De fapt, acesta i-a trimis un biletel obscen, iar fata a crezut ca rezolva problema chemandu-l pe prietenul ei ca sa il bata pe colegul de clasa. Emil Constantin Moldovan a reusit sa sara gardul si sa intre in liceu, inseland vigilenta paznicilor. A asteptat sa se termine ora de curs dupa care, in pauza, a intrat in sala de clasa si l-a imbrancit pe Bogdan Andrei, cel care a facut biletelul cu continut obscen. Acesta din urma a scos un cutit si l-a taiat la antebratul stang pe prietenul fetei. in jurul orei 16.00, Moldovan s-a prezentat la Spitalul municipal Falticeni, medicii stabilindu-i diagnosticul "plaga penetranta transfixianta treime proximala pe fata anterior a antebratului stang", necesitand pentru vindecare circa 14 zile.
>> Dosar penal si note scazute la purtare
In cauza s-a intocmit dosar penal si a fost informat Inspectoratul scolar Judetean Suceava. "Nota la purtare a elevului de la Colegiul 'Nicu Gane>> va fi scazuta la 3 pentru primul semestru, iar elevei ii va fi scazuta la 6. La prima vedere nu inseamna mult, dar baiatul va trebui in semestrul doi sa stea in banca asa ca o statuie daca vrea sa poata avea media anuala 6 la purtare. In caz contrar, va ramane repetent. Vom hotari masuri si impotriva paznicilor, care nu s-au dovedit vigilenti", a declarat Petru Carcalete, inspectorul scolar general.
Dan Pricope


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.