Elevul unui liceu din municipiul Falticeni, judetul Suceava, a ajuns la spital, marti dupa-amiaza dupa ce a fost injunghiat, de un alt elev. Incidentul s-a petrecut intr-o sala de clasa, in prezenta mai multor tineri, care au asistat ingroziti la ce
Elevul unui liceu din municipiul Falticeni, judetul Suceava, a ajuns la spital, marti dupa-amiaza dupa ce a fost injunghiat, de un alt elev. Incidentul s-a petrecut intr-o sala de clasa, in prezenta mai multor tineri, care au asistat ingroziti la cele petrecute. Conflictul dintre elevi a pornit de la niste biletele cu continut obscen, trimise unei adolescente. Bogdan Andrei Toma, elev in clasa a X-a la Colegiu National „Nicu Gane”, i-a trimis, in timpul orelor de curs, mai multe biletele uneia dintre colege. Tanarul facea referiri la relatia acesteia cu prietenul ei, aducandu-i jigniri si vorbe grele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.