Nicolae Dica, atacantul stelist dat ca transferat la Benfica de catre Gigi Becali, se afla si ieri in cantonamentul ros-albastrilor de la Oliva Nova (Spania), unde a acordat un interviu site-ului oficial al clubului, pe marginea unei eventuale plecar
Nicolae Dica, atacantul stelist dat ca transferat la Benfica de catre Gigi Becali, se afla si ieri in cantonamentul ros-albastrilor de la Oliva Nova (Spania), unde a acordat un interviu site-ului oficial al clubului, pe marginea unei eventuale plecari. "De cand a aparut acea stire cu mine la Benfica, eu am spus ca nu stiu nimic. Nu ma asteptam sa ma transfer la Benfica, deoarece stiam ca nu e nimic adevarat. Eu am auzit doar declaratia patronului, care a spus ca o sa ma vanda. Cand, nu stiu. Sincer, mi-am dorit dintotdeauna Spania, pentru ca se potriveste stilului meu de joc. In viata se pot intampla, insa, multe. Nu ar fi rau sa nu plec de la Steaua, fiindca aici am ajuns un jucator de valoare, am avut cele mai multe rezultate si de aici am jucat si la echipa nationala, in Liga Campionilor, unde isi doreste orice jucator sa ajunga si cred ca daca voi ramane la Steaua, nu va fi rau pentru mine", a spus Dica. El a apreciat ca i se pare corect pretul pe care Gigi Becali il cere. "Deocamdata nu sunt patron, dar cred ca suma de 3-4 milioane de euro care se vehiculeaza este un pret potrivit. Cred ca am avut evolutii bune in Liga Campionilor si la echipa nationala. Este acceptabil pentru un jucator din Romania", a declarat internationalul stelist. "Daca raman la Steaua, voi incerca sa-mi fac treaba cat mai bine, asa cum am facut si pana acum. Sunt impartit in proportie de 50-50 in ceea ce priveste un transfer", a mai spus Dica, precizand ca nu tine cu orice pret sa plece in aceasta iarna. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.