Nu se misca nimic, deocamdata, in sensul venirilor de jucatori spre Steaua. Mai mult, si ieri informatiile venite dinspre tabara celor din Ghencea au fost tot referitoare la plecarile de jucatori...

Atacantul columbian Jose Moreno, sub con
Nu se misca nimic, deocamdata, in sensul venirilor de jucatori spre Steaua. Mai mult, si ieri informatiile venite dinspre tabara celor din Ghencea au fost tot referitoare la plecarile de jucatori...

Atacantul columbian Jose Moreno, sub contract cu Independiente si aflat in atentia FC Steaua, se antreneaza in prezent cu echipa America de Cali pana la rezolvarea situatiei sale, informeaza cotidianul columbian El Pais Cali. "Moreno, inca in Cali. Antrenorul Diego Edison Umana de la America a discutat cu Jose Moreno, care ar avea o oferta de la Steaua Bucuresti, pentru a ramane la echipa sa in acest sezon. Moreno, care a primit acordul clubului pentru a juca la alta echipa, se antreneaza cu America de Cali", a scris sursa citata.
Moreno a afirmat in presa columbiana ca a discutat cu portarul stelist Robinson Zapata despre interesul gruparii din Ghencea pentru el, adaugand ca acum trebuie sa se mai inteleaga cele doua cluburi. Conform presei columbiene, Moreno ar putea fi imprumutat pentru 200.000 de euro si cumparat apoi definitiv pentru 1,5 milioane de euro.
Pe de alta parte, cotidianul britanic The Guardian a scris, miercuri, ca fundasul stelist Dorin Goian ar putea ajunge la Aston Villa pentru suma de 5 milioane lire sterline, aproximativ 6,7 milioane de euro. De asemenea, ziarul Birmingham Mail noteaza ca Goian, "care, desi fundas, are reputatie de marcator", este dorit de antrenorul Martin O'Neill drept inlocuitor al lui Gary Cahill.
Finantatorul stelist Gigi Becali a afirmat ca Goian este posibil sa plece, avansand suma de 7-8 milioane de euro. Conform declaratiilor facute in ProSport, Becali este dispus sa se desparta de inca un fundas, Ionut Rada, precum si de Nicolae Dica, despre care spune ca va pleca sigur pentru 5 milioane de euro, dar nu la Benfica Lisabona.
Impresarul mijlocasului stelist Florin Lovin, Dumitru Tudor, a declarat ca a inaintat clubului Steaua o oferta din partea gruparii spaniole Malaga pentru respectivul jucator. Lovin ar urma sa castige in cei patru ani de contract 1,95 milioane de euro. "Ramane acum ca Steaua sa analizeze aceasta oferta", a spus Tudor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.