Preluarea Telemobil in totalitate de catre Saudi Oger se lasa cu demisii la varf in cadrul operatorului. Piermario Di Pietro (CEO) si Victor Stan ( “creierul” retelei Zapp) si-au inaintat demisia. Noul Chief Executive Officer este Chris B
Preluarea Telemobil in totalitate de catre Saudi Oger se lasa cu demisii la varf in cadrul operatorului. Piermario Di Pietro (CEO) si Victor Stan ( “creierul” retelei Zapp) si-au inaintat demisia. Noul Chief Executive Officer este Chris Batalliard iar pe partea tehnica, Vicentiu Dragomir, General Manager Network Operation, isi va asuma o parte din sarcinile si responsabilitatile detinute de Victor Stan. Piermario Di Pietro va ramane membru al Consiliului de Administratie al Telemobil. Chris Bataillard este fondatorul si CEO Zapp Holdings, si a fost implicat intr-un mod activ atat in partea de management cat si de dezvoltare a companiilor Zapp Romania si Zapp Portugalia. Anterior acestor activitati, Mr. Bataillard a lucrat peste 20 de ani in domeniul financiar-bancar, unde a detinut diverse pozitii, printre care si pe cea de Managing Director al JP Morgan sau Director Executive al departamentului de fuziuni si achizitii la Goldman Sachs.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.