In ultima vreme, tot mai multe animale au cazut victime cruzimii oamenilor. Patrupedele sunt maltratate, abandonate si unele mor in chinuri groaznice. In ultimele 48 de ore, doi cai au fost abandonati si lasati sa zaca nemåncati in frig. Deoca
In ultima vreme, tot mai multe animale au cazut victime cruzimii oamenilor. Patrupedele sunt maltratate, abandonate si unele mor in chinuri groaznice. In ultimele 48 de ore, doi cai au fost abandonati si lasati sa zaca nemåncati in frig. Deocamdata, pe acesti oameni fara suflet nu ii poate trage nimeni la raspundere.

La Iasi, un cal batut si bolnav a fost abandonat in mijlocul drumului intr-o balta de noroi timp de aproape 24 de ore, deoarece nu a putut fi preluat in timp util de Primaria Iasi. “Il stiu pe pustan, a chinuit calul tot anul trecut si acum animalul s-a imbolnavit. Marti dimineata, cara o caruta cu lemne si bietul animal tot cadea in genunchi deoarece nu putea cara o greutate atat de mare. Ticalosul de pustan a coborat, l-a dezlegat de la caruta si a inceput sa-l macelareasca. Am vazut totul pe geam, dar, pana m-am imbracat si am iesit, animalul ala de om plecase, deoarece mai avea un cal la caruta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.