Cornelia Catanga marturiseste ca a ramas profund dezamagita de emisiunea “Scoala de lautari” de la Kanal D, unde a fost invitata ca sefa de catedra a profesorilor-muzicanti. Cåntareata ne-a spus ca acest show nu are absolut nici o
Cornelia Catanga marturiseste ca a ramas profund dezamagita de emisiunea “Scoala de lautari” de la Kanal D, unde a fost invitata ca sefa de catedra a profesorilor-muzicanti. Cåntareata ne-a spus ca acest show nu are absolut nici o legatura cu muzica lautareasca. Catanga s-a mai plåns ca producatorii emisiunii nu s-au tinut de cuvånt in privinta programului prestabilit, iar acest lucru nu poate fi decåt o bataie de joc la adresa ei si a sotului sau, Aurel Padureanu.

Atunci cand s-au pus bazele emisiunii mai sus amintite, s-a vrut un show incendiar care sa capteze o audienta monstrous de mare in randul iubitorilor muzicii lautaresti. S-a mizat pe nume mari ale muzicii de gen, si ce exponent ar fi fost mai potrivit decat Cornelia Catanga? Cantareata a acceptat in cele din urma, dar nu pentru ca ar fi fost impresionata pana la Dumnezeu de aceasta productie, ci pentru a-i face pe plac unei persoane dragi din interiorul Kanal D. Zis si facut! S-a intalnit cu reprezentantii postului pentru a semna un contract si a constatat cu stupoare ca acesta contine clauze absolut aberante, dupa parerea doamnei Catanga, care “m- ar fi tinut legata de ei o suta de ani”. “Mi-am sunat imediat avocatul, Catalin Dancu, si i-am citit contractul, iar acesta m-a sfatuit ce sa semnez si ce nu”, ne-a spus cantareata. Una dintre conditiile din contract pe care nu le-a acceptat a fost clauza de exclusivitate, care i-a fi adus prejudicii financiare majore. “M-au pus sa semnez ca nu voi mai aparea in nici un alt loc, emisiune, spectacol, atata timp cat filmez cu ei pentru 'Scoala de lautari>>. Am spus nu din start, pentru ca as fi pierdut o groaza de bani in ritmul asta. Nu-mi permit sa renunt la restul angajamentelor doar de dragul Kanal D, mai ales ca nu ma plateau in plus pentru acest lucru. E clar ca cineva a vrut sa ne traga in piept”, ne-a povestit Catanga.

'M-au chemat sa-si faca reclama pe numele meu>>
Dupa ce au ajuns la o intelegere comuna, cantareata a venit cu propunerile ei vizavi de emisiune, care i-au fost acceptate la momentul respectiv. Cand a fost chemata la filmari insa, Catanga spune ca nimic din ceea ce vorbisera initial nu fusese respectat. “Au adus alta orchestra, alti invitati, era cu totul altfel. M-am suparat si le-am spus ca nu mai filmez nimic, pentru ca ma deranjeaza foarte tare oamenii care nu se tin de cuvant, cei cu care una vorbesc si alta fac. Cand au vazut ca ii las balta, au venit la mine plangand niste fete de la Kanal D, sa ma roage sa raman pentru ca producatorii ma vor neaparat in emisiune si le vor concedia daca nu ma conving sa raman. De mila lor am acceptat sa raman si le-am spus 'Va ajut, dar nu semnez nimic>>.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.