Femeia, aflata la volan, oprise masina la semaforul de la intersectia bulevardelor Maresal Averescu si Marasti, unde a cazut victima unei grupari care se ocupa cu spargerea si furtul din autoturisme de lux. Potrivit anchetatorilor, atacul nu a durat
Femeia, aflata la volan, oprise masina la semaforul de la intersectia bulevardelor Maresal Averescu si Marasti, unde a cazut victima unei grupari care se ocupa cu spargerea si furtul din autoturisme de lux. Potrivit anchetatorilor, atacul nu a durat mai mult de doua minute. Jefuitorii, patru tineri, aveau roluri foarte bine stabilite. Unul a spart geamul din spate al masinii, iar ceilalti au stat la panda, ca nu cumva sa fie descoperiti de vreun politist. Hotii au luat de pe bancheta din spate geanta tinerei, in care erau doua telefoane mobile, un portofel cu documente, carduri bancare, bani si alte bunuri. Atacatorii nu au apucat sa se bucure insa prea mult de prada, pentru ca au fost prinsi de politisti in scurt timp. Conform Realitatea Tv, consiliera ministerului Agriculturii a reusit astfel sa-si recupereze bunurile, insa a refuzat sa faca vreun comentariu asupra incidentului. De-a lungul timpului, mai multe persoane publice, personalitati politice, sportive, sau de alta natura, au cazut victime infractorilor. Daniela Bartos, fost ministru al Sanatatii, a fost jefuita in timp ce se afla la volanul autoturismului personal. Un alt caz este cel al fostei atlete Doina Melinte, care a cazut victima unei talharii petrecute la o benzinarie din Mogosoaia. Fiica actualului ministru al Apararii, Teodor Melescanu, a fost si ea talharita, dupa ce si-a parcat masina pe o strada din apropierea Primariei Sectorului 1. De asemenea, Cristian Muscalescu, seful Politiei Transporturi Bucuresti, a ramas fara borseta, dupa ce cativa indivizi i-au sustras-o din masina prin geamul portierei. Si exemplele ar putea continua. In nici unul din cazuri, autorii infractiunilor nu au fost identificati.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.