Aseara, Curtea de Apel Brasov a decis sa nu prelungeasca mandatul de retinere al lui Cristian Cioaca, sotul Elodiei Ghinescu.
Dus inca de dimineata la Curtea de Apel,  Cioaca a sustinut ca totul este o inscenare. "Este o exagerare, o inscen
Aseara, Curtea de Apel Brasov a decis sa nu prelungeasca mandatul de retinere al lui Cristian Cioaca, sotul Elodiei Ghinescu.
Dus inca de dimineata la Curtea de Apel, Cioaca a sustinut ca totul este o inscenare. "Este o exagerare, o inscenare, pentru ca unii vor sa-si faca imagine pe seama mea", a spus politistul la intrarea in sala de tribunal.
Contactat inaintea procesului, avocatul lui Cristian Cioaca, Florin Sorescu, ne-a declarat: "Eu nu vreau sa creez scenarii, dar probele in acest caz sunt insuficiente. Opinia mea e ca este vorba de un exces de zel al acestui procuror (Cristian Ichim), ce vrea sa faca pe interesantul ca procurorii DIICOT, dar face aceste actiuni fara a avea probe. El nu a vazut spiritul legii, ci litera ei si o va da in bara pentru asta. Ce face el este o chestiune de ageamiu, ce va periclita toata ancheta. In opinia mea, acele 'celebre probe din rapa>> au fost plantate".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.