Bursa a revenit pe crestere dupa scaderile din ziua de miercuri. Indicele BET, care masoara cele mai importante zece companii listate la BVB a crescut cu 1,70%, in vreme BET-C, care compara media cotatiilor tuturor actiunilor a urcat cu 1,86%. SIF-

Bursa a revenit pe crestere dupa scaderile din ziua de miercuri. Indicele BET, care masoara cele mai importante zece companii listate la BVB a crescut cu 1,70%, in vreme BET-C, care compara media cotatiilor tuturor actiunilor a urcat cu 1,86%. SIF-urile au crescut in medie peste, cu 2,78%.

Cotatiile care inregistrat cele mai mari cresteri sunt Santierul Naval Orsova, a carei actiune a urcat cu 10%, Artrom a crescut cu 5,29%, urmata de Alro cu 5,26%, Broker Cluj- cu 5,09%. Dintre SIF-uri, cel mai mult s-a apreciat SIF Oltenia, a carui actiune a urcat cu 3,35% si SIF Transilvania, cu 3,17%. Dintre bancile listate, titlurile BRD au urcat cu 3,23%, in vreme ce dintre companiile farmaceutice, actiunile Biofarm au crescut 3,06%.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.