Sarbatoare. Presedintele executiv al dinamovistilor isi petrece ziua de nastere la birou, alaturi de prieteni Cristi Borcea implineste astazi 37 de ani. Petrecerea va fi fara mare fast, la biroul presedintelui executiv al "cainilor rosii", cu priete
Sarbatoare. Presedintele executiv al dinamovistilor isi petrece ziua de nastere la birou, alaturi de prieteni Cristi Borcea implineste astazi 37 de ani. Petrecerea va fi fara mare fast, la biroul presedintelui executiv al "cainilor rosii", cu prietenii cei mai apropiati, dintre care nu vor lipsi fratii Becali, Nicolae Badea, Gigi Netoiu sau Vasile Turcu. Borcea crede ca singurul cadou ar fi un nou titlu de campioana pentru Dinamo, si, pentru a-l implini, a si facut primele doua transferuri, Torje si Mansour. Seful dinamovistilor nu se desparte de birou nici macar de ziua lui deoarece vrea ca, la startul campionatului, Dinamo sa aiba cel mai puternic lot. Fotografiile copiilor si a sotiei sale, Mihaela, nu lipsesc din locul in care Cristi Borcea isi petrece cea mai mare parte din zi. Presedintele din soseaua Stefan cel Mare spune ca poza la care tine cel mai mult este cea de la sarbatorirea titlului din sezonul trecut, in care apare cu primarul general Adriean Videanu si Mitica Dragomir. Trofeele si cupele din ultimii ani incarca vitrina ce straluceste cel mai tare din birou. Faxul pe care vin ofertele pentru jucatorii dinamovisti sau raspunsul la negocierile in vederea achizitiilor este tacut si nu ne spune niciun secret.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.