Dupa o scurta perioada in care s-au "ratacit" in libertate, aproape toate fostele republici sovietice se vor reuni intr-un mare stat unional, a prezis intr-o conferinta de presa, marti, la Moscova, cel mai cunoscut astrolog rus, Pavel Globa, citat de
Dupa o scurta perioada in care s-au "ratacit" in libertate, aproape toate fostele republici sovietice se vor reuni intr-un mare stat unional, a prezis intr-o conferinta de presa, marti, la Moscova, cel mai cunoscut astrolog rus, Pavel Globa, citat de "Novii Reghion". Globa a tinut sa calmeze presa stupefiata, precizand ca noua uniune de state va semana cu fosta Uniune Sovietica doar formal, pentru ca va avea un cu totul alt sistem.


"Aceasta noua entitate va semana in mare masura cu Uniunea Europeana, insa va avea o structura mult mai rigida decat UE si un presedinte unic, pe care il va alege parlamentul comun", afirma astrologul rus.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.