Neobisnuit. Cantareata a sovait cand a fost intrebata cati ani are Ciprian, insa stia ca baiatul cel mare, Tudor, are doua iubite Posesoarea uneia dintre cele mai bune voci de jazz din Romania, Anca Parghel a dovedit, zilele trecute, ca artistii sun
Neobisnuit. Cantareata a sovait cand a fost intrebata cati ani are Ciprian, insa stia ca baiatul cel mare, Tudor, are doua iubite Posesoarea uneia dintre cele mai bune voci de jazz din Romania, Anca Parghel a dovedit, zilele trecute, ca artistii sunt intr-adevar oameni cu capul in nori. Cantareata a socat asistenta atunci cand nu a stiut sa spuna varsta fiului ei mai mic, Ciprian, in emisiunea "Happy Hour" a lui Catalin Maruta. "Are douazeci si ceva de ani. E tanar, v-am spus... Pai... e nascut in '81", a mai spus Anca Parghel, reusind cu greu sa se adune pentru a-i da un raspuns exact moderatorului, care insista sa afle varsta lui Ciprian. Pe de alta parte, cantareata este foarte bine informata cand vine vorba despre baiatul ei cel mare, Tudor. Ea stia inclusiv detalii din viata amoroasa a acestuia, fiind mai degraba amuzata decat indignata de faptul ca el traieste cu doua femei in acelasi timp: o relatie mai veche de iubire si una foarte recenta cu o tanara de care s-a indragostit "neprogramat". Fiecare dintre iubitele lui stiu de existenta celeilalte si il asteapta sa se hotarasca. Ea nu s-a sfiit sa-l sfatuiasca in direct pe fiul ei sa ramana cu noua "dragoste", pentru ca "viata e mai interesanta asa". Anca e considerata una dintre favoritele editiei 2008 ale fazei nationale a Eurovision, unde s-a inscris cu piesa "Brasil" pe care o va interpreta alaturi de Tom Boxer si trupa Fly Project.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.