Fostul prim-ministru Adrian Nastase a declarat azi, la Antena 3, ca, in ultimele doua zile, nu a dorit sa aiba o reactie publica la decizia presedintelui Traian Basescu de a solicita declansarea procedurilor pentru inceperea urmaririi penale in ca

Fostul prim-ministru Adrian Nastase a declarat azi, la Antena 3, ca, in ultimele doua zile, nu a dorit sa aiba o reactie publica la decizia presedintelui Traian Basescu de a solicita declansarea procedurilor pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau pentru a nu ii face jocul sefului statului, anunta Rompres.

'Sunt trei dosare pe casa din Zambaccian: unul cu termopane, unul cu teren, unul cu constructia. E ca la nebuni, dar eu nu am vrut sa mai ies zilele acestea sa mai vorbesc pentru ca nu vreau sa ii fac jocul lui Traian Basescu. (...) Sunt nevinovat. Asta e important. De trei ani de zile sunt tracasat', a afirmat Adrian Nastase.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.