Vecinii familiei au sesizat politistii, in legatura cu faptul ca sase copii minori traiesc in conditii mizere, fara caldura si fara hrana, dupa ce mama i-a parasit.
Localnicii spun ca mama minorilor i-a abandonat in urma cu o saptamana si a pl
Vecinii familiei au sesizat politistii, in legatura cu faptul ca sase copii minori traiesc in conditii mizere, fara caldura si fara hrana, dupa ce mama i-a parasit.
Localnicii spun ca mama minorilor i-a abandonat in urma cu o saptamana si a plecat sa-si caute sotul, care fugise impreuna cu nasa de cununie, cu care se iubea de cateva luni. "Ne-au anuntat cativa localnici ca cei sase minori ai familiei Rosu au fost gasiti in frig si fara hrana. Am anuntat imediat Protectia Copilului Dolj si o echipa a venit la fata locului si a luat copiii", au declarat politistii. Potrivit Mediafax, pe numele mamei a fost intocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.
Mariana Rosu s-a intors acasa ieri dupa ce a aflat ca reprezentantii Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj au luat in plasament cinci din cei sase minori. "Eu nu stiu de ce s-a ajuns aici. Am fost plecata dupa sotul meu si cand am venit, m-a si luat politia. Sotul meu m-a parasit si a plecat cu nasa noastra de cununie. Eu nu i-am lasat fara mancare si in frig. Dar acum e mai bine ca si asa nu am cu ce sa-i cresc si ii voi lua la primavara de la Protectia copilului", afirma mama copiilor. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.