Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca cei trei candidati pentru sefia partidului merita sa ocupe acest post, aratand ca Daniela Popa este o "femeie puternica", Sabin Cutas este "un om autodidact si serios", iar Florin Anghel este un "un om d
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca cei trei candidati pentru sefia partidului merita sa ocupe acest post, aratand ca Daniela Popa este o "femeie puternica", Sabin Cutas este "un om autodidact si serios", iar Florin Anghel este un "un om de afaceri de succes".
Voiculescu a precizat ca ar fi incorect sa se pronunte inainte de Congresul din 27 ianuarie in privinta candidatului sau preferat pentru a ocupa functia de presedinte al partidului. El a spus, insa, ca toti cei trei candidati au calitati pentru acest post, cu toate ca nimeni nu este perfect.
"Daniela Popa este o femeie, acest lucru ar putea fi un handicap in zilele noastre,dar ea este o femeie puternica, care a luptat cu viata. Sabin Cutas este un om autodidact, serios, aplecat asupra indeplinirii sarcinilor de partid si partidului nu i-ar fi rau cu un astfel de presedinte.
Florin Anghel este un manager si un om de afaceri de succes, care a reusit sa preia principiile de manager international. Şi el ar conduce bine partidul", a apreciat Voiculescu.
Liderul PC a adaugat ca, in aceste conditii, optiunile sunt deschise si totul depinde de modul in care cei trei candidati vor reusi sa convinga filialele teritoriale, informeaza Mediafax.
Dan Voiculescu a anuntat dupa alegerile europarlamentare ca la congresul din 27 ianuarie nu doreste sa mai candideze pentru functia de presedinte al PC, iar pentru acest post s-au inregistrat trei candidaturi pana la termenul limita, de 7 ianuarie, si anume actualii vicepsedinti ai partidului Daniela Popa si Sabin Cutas si presedintele organizatiei Prahova, Florin Anghel.
Presedintele Consiliului Exectiv al PC, Codrut Şeres, a anuntat ca va fi candidatul partidului pentru Primaria Baia Mare si va candida la Congresul din 27 ianuarie pentru una dintre functiile de secretar general sau vicepresedinte.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a precizat ca, dupa expirarea termenului de depunere a candidaturilor pentru postul de presedinte al PC, s-a mai inregistrat o candidatura care a fost respinsa, si anume a lui Ioan Emil Vasiliu, fost ambasador in mai multe tari - Filipine, Iran, Emiratele Arabe. Aceasta candidatura a fost respinsa pentru ca a fost depusa dupa expirarea termenului stabilit.
Cristian Popescu Piedone va fi candidatul PC la Primaria sectorului 4, la alegerile locale, conform deciziei de ieri a Biroului Politic al partidului, anuntata de liderul Dan Voiculescu. El a precizat ca PC va avea propriii sai candidati la Primaria Capitalei si la primariile de sectoare, iar saptamana viitoare vor fi nominalizati cativa dintre acestia, informeaza Mediafax.
"PC a hotarat, insa, ca Popescu Piedone va fi candidatul pentru Primaria sectorului 4 si suntem convinsi ca va castiga, pentru ca nu este un politician", a adaugat liderul conservator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.