"Cainii rosii" negociaza intens pentru trecerea internationalului de tineret in "Groapa", insa pana ieri dupa amiaza partile nu cazusera de acord in privinta unui transfer. Dinamo intentiona sa-l ia pe Gabriel Torje in cantonamentul din Cipru, unde s
"Cainii rosii" negociaza intens pentru trecerea internationalului de tineret in "Groapa", insa pana ieri dupa amiaza partile nu cazusera de acord in privinta unui transfer. Dinamo intentiona sa-l ia pe Gabriel Torje in cantonamentul din Cipru, unde se va pleca astazi. Au dat lovitura: l-au transferat pe internationalul de tineret al lui "Poli" Timisoara, fotbalistul urmand sa plece in cantonametnul din Cipru alaturi de lotul dinamovist.
Neintelegerile vin din faptul ca Dinamo vrea sa plateasca doar 500.000 de euro, iar cele doua cluburi sa il aiba in coproprietate pe jucator, in timp ce timisorenii ar vrea mai mult cash. Ieri, Dinamo si "Poli" urmau sa stabileasca atat cotele de proprietate asupra fotbalistului de 18 ani, cat si procentele ce urmeaza sa le revina in cazul unui transfer in strainatate al lui "Messi din Banat". "Este bine ca merg la Dinamo. In Bucuresti voi fi mai aproape de selectioner si sper ca, prin evolutiile mele, sa-l conving ca merit un loc in lotul pentru Euro 2008", a declarat Torje, insa peste putin timp, Cristi Borcea, directorul executiv al dinamovistilor, anunta ca transferul jucatorului de 18 ani si cel al senegalezului Guyeye Mansour, un alt fotbalist dorit in "Groapa", nu s-a perfectat. "Todorovski (n.r. - jucatorul macedonean Blagoja Todorovski) si Gussev (n.r. - jucatorul estonian Vladislav Gussev) vor pleca in cantonamentul din Cipru, dar Torje si Mansour nu vor pleca, pentru ca nu ne-am inteles asupra transferului. Nu este nimic adevarat ca ne-am fi inteles", a spus Borcea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.