Grei. Fundasul de la CFR este impresionat de forta celor doi argentinieni din linia de atac In cantonamentul din Antalya, CFR pregateste castigarea primului titlu din istorie. In programul impus de Ioan Andone s-au integrat perfect noile achizitii.
Grei. Fundasul de la CFR este impresionat de forta celor doi argentinieni din linia de atac In cantonamentul din Antalya, CFR pregateste castigarea primului titlu din istorie. In programul impus de Ioan Andone s-au integrat perfect noile achizitii. Portarul Lars Hirschfeld, fundasul Mikael Dorsin, mijlocasul Sebastian Dubarbier si atacantul Diego Ruiz se anunta de la primele antrenamente ca viitori titulari pentru retur. Portughezul Anthony da Silva, poreclit "Tony", este unul dintre cei mai vechi stranieri ai liderului din Liga I. Simpaticul fundas a invatat destul de bine limba romana, pe care o vorbeste, se putea altfel?, cu un pronuntat accent ardelenesc. Interogat despre atacantii echipei sale, Tony a raspuns fara sa ezite: "Te lovesti de ei ca de parete!". "Ca de ce?", am intrebat noi. "Ca de parete, omule, ala de la camera!", a raspuns Tony. CFR il mai asteapta, astazi, sa soseasca din Argentina pe Sixto Raimundo Peralta, un fost jucator al lui Internazionale Milano, Torino si River Plate, care va veni liber de contract si e posibil sa semneze pentru urmatorii trei ani. Cum poate arata CFR Hirschfeld - Tony, Cadu, Galiassi, Dorsin - Semedo (Dani), Culio, Peralta, Dubarbier - Fabbiani, Trica (Ruiz)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.